http://english-translators.com

Comments: (242)

English To Dutch Translation

Category : Uncategorized

NIEUW!

Babylon 8 – Wereldmarktleider in talen

Babylon is ´s werelds  grootste woordenboek en vertalingsoftware met een gebruikersbasis van 55 miljoen bureaublad installaties. Babylon biedt een snel online and offline woordenboek en vertaalresultaten in meer dan 75 talen in slechts één enkele klik en wordt gebruikt door miljoenen particulieren en organisaties in meer dan 200 landen.

==>Klik HIER Voor Het Downloaden Van uw GRATIS Translation Dictionary<==

Babylon 8 is de leider vanwege meer talen, een volledige webpagina, document vertaling en een naadloze integratie met de Microsioft spellingscontrole.

“Babylon is veruit het meest bruikbare, inuitive woordenboek en vertalingsinstrument dat u met een computer kunt gebruiken” About.com

Babylon’s Geweldige Functies:

Simpele Vertaling met één klik in elk programma

Klik gewoon op een tekst in elk bureaublad programma en krijg onmiddelijk toegang tot woordenboeken en encyclopedieeen die een breed scala aan onderwerpen en thema´s behandelen.

Van elke taal naar elke taal

Babylon 8 herkent automatisch de talen die u gebruikt en nodig heeft en biedt resultaten voor al die talen.

Webpagina en documentvertaling (Word, PDF, Text) – NIEUW!

Tekstvertaling is nog nooit zo makkelijk geweest. Babylon 8 biedt vertalingen van volledige webpaginas, documenten (MS Word, PDF, Text, etc.) en hele paragraven van tekst van en naar 31 talen, allemaal in één enkele klik:

Promonente woordenboektitels  -  en meer…

Babylon 8 biedt resultaten uit ´s werelds voornaamste uitgevers (zoals: Britannica, Oxford, Merriam Webster, Pons, Duden, Larousse, Langenscheidt en veel meer) om uw vertalingervaring en kennis te verbeteren.

Daarnaast bidet Babylon resultaten uit meer dan 2,000 gebruikers golssaria en woordenboeken.

==>Klik HIER Voor Het Downloaden Van uw GRATIS Translation Dictionary<==

Wikipedia @ een klik in 20 talen

Babylon biedt resultaten in 20 talen uit Wikipedia, ´s werelds grootste meertalige gratis enceclopedy op het internet die meer dan 6,5 miljoen artikelen en definities bevat die continue worden geupdate met recente gebeurtenissen en innovaties.

Integreerd zonder problemen in Microsoft Office Spellers – NIEUW!

Wanneer spelling correcties zijn voorgesteld door MS Office, dan zal Babylon u voorzien van een korte omschrijving van elke correctie die wordt weergegeven in de MS Office spellingscontrole.

´s Werelds tijdzones, valuta en omwisselkoersen

Babylon helpt u bij het omwisselen van valuta, metingen en ´s werelds tijdzones. Klik op elke waarde in elk bureaublad programma en u krijgt meteen de omwisselkoers. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkty.

*  Besturingssystemen: Windows XP/Vista

==>Klik HIER Voor Het Downloaden Van uw GRATIS Translation Dictionary<==

Share and Enjoy:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Buzz

Comments (242)

…..

►►►VIAGRA OT 75 p

Post a comment